Ексклюзиви
вівторок, 28 вересня 2010 17:48

Валуєв відкрив жіночу школу боксу

 
Микола Валуєв приїхав до Петербурга спеціально на відкриття своєї п"ятої школи боксу. На сьогоднішній день це єдине місце в Василеостровському районі, де можна навчитися боксу. Головна особливість нової школи в тому, що, здавалося б, такому характерно чоловічому виду спорту почнуть навчати і дівчат. Сам Валуєв часто заявляв, що ніколи не відкриє жіночу школу з боксу.

"Особисто я не дуже добре ставлюся до жіночого боксу, а вірніше - ніколи його не дивлюся, - каже Микола. - Не можу дивитися, коли дівчата б"ються. Проте я розумію, що це вид самовираження і від цього нікуди не дітися."

Свого часу Валуєв навіть захистив дисертацію на тему жіночого боксу і тепер пообіцяв перший допомагати розвиватися цьому виду спорту серед жінок.

"Програма навчання у дівчаток і хлопчиків трохи різниться, і в нашій школі це буде враховуватися," - ділиться пітерський спортсмен.

Перша дівчинка, яка записалася в групу, отримала боксерські рукавички і фірмову футболку з рук Валуєва. Такі ж подарунки дісталися ще двадцяти учням.
За матеріалами LifeSports
Зараз ви читаєте новину «Валуєв відкрив жіночу школу боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути