неділя, 05 вересня 2010 13:29

Валуєв став учителем молодших класів

Валуєв став учителем молодших класів

Микола Валуєв на кілька годин змінив професію. Чемпіон світу з боксу перевтілився у вчителя молодших класів і розповів дітлахам про те, як правильно поводитися на міських дорогах. Разом зі справжніми співробітниками Державтоінспекції спортсмен переконав школярів дотримуватися Правил дорожнього руху.

"Вести урок для дітей для мене в новинку, - поділився враженнями Валуєв. - Я отримав море добрих і позитивних емоцій. Я дуже люблю дітей і дуже радий, що мої слова можуть допомогти дітлахам уникнути серйозної небезпеки."

У рамках уроку Валуєв не тільки розмовляв з підростаючим поколінням на дуже серйозні теми, а й хвацько жартував і підтримував завзятий настрій публіки. Варто відзначити, що спортсмен проявив терплячість - нерідко діти перебивали його промову або просто галасували від радості від зустрічі з відомим боксером. Проте екс-чемпіон, як батько двох дітей, був готовий до всього.

Наприкінці зіркового уроку Микола із задоволенням роздав свої автографи, до яких додавалися корисні подарунки - значки, які допоможуть дітям стати видимими у світлі фар в темний час доби.

За матеріалами Lifesports

Зараз ви читаєте новину «Валуєв став учителем молодших класів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути