вівторок, 16 жовтня 2007 12:40

Валуєв проведе наступного року поєдинок з Ляховичем

Комітет з чемпіонських боїв WBA прийняв рішення про проведення бою між екс-чемпіонами світу росіянином Миколою Валуєвим і білорусом Сергієм Ляховичем, які займають в рейтингах цієї організації перше і друге місце. Як повідомляє Спорт-Експрес, переможець бою стане обов"язковим претендентом на титул WBA, що належить Руслану Чагаєву.

Валуєв і Ляхович повинні зустрітися до 14 квітня 2008 року. Менеджер російського боксера Борис Димитров заявив, що ймовірно бій пройде в січні або лютому.

- Про рішення WBA нам було відомо наперед. Поки вирішується, де і в який час пройде цей поєдинок, але ми досягли принципової згоди про те, що бій відбудеться. Найбільш вірогідний варіант - це січень-лютий наступного року. Микола вже почав підготовку до цього бою в Санкт-Петербурзі. Якщо він відбудеться в Європі, то останній місяць Микола проведе в тренувальному таборі в Німеччині. Якщо бій буде в США, то ми прибудемо до Америки за два місяці до терміну, - сказав Димитров.


Зараз ви читаєте новину «Валуєв проведе наступного року поєдинок з Ляховичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути