понеділок, 01 жовтня 2007 14:37

Валуєв проведе матч-реванш з Чагаєвим

Микола Валуєв в 2008 році проведе бій-реванш проти узбецького боксера Руслана Чагаєва, повідомляє Євроспорт.

Про це повідомив менеджер російського важкоатлета Вілфрід Заурленд. 14 квітня 2007 року Валуєв програв Чагаєву по очках в 12 раундах, зазнавши першої поразки на професійному рингу, і втративши чемпіонський титул за версією WBA.

Коментуючи недавній бій російського важкоатлета з канадцем Жаном-Франсуа Бержероном, Зауерланд відзначив, що йому сподобалася кінцівка.

"Мені дуже сподобалися два останні раунди. Якби Микола почав так боксувати із самого початку, то Бержерон не протримався б так довго, - заявив менеджер Валуєва. - Його новий тренер (Олександр Зімін) пообіцяв зробити Миколу більш видовищним, і ви бачили це в кінці бою, він відмінно рухався, але повинен був більше бити".

Сам Валуєв визнав, що не дуже активно бив правою, пояснивши це наслідками травми: "У цьому поєдинку я дійсно завдавав мало ударів правою рукою. Можливо, це відголосся травми. Сподіваюся, що вона зникне з часом. Тому я прагнув бити тільки тоді, коли був упевнений, що удар досягне мети".

У минулу суботу в німецькому Ольденбурзі Валуєв переміг Бержерона в своєму першому бою після поразки від Чагаєва. Поєдинок продовжувався 12 раундів, і росіянин узяв гору по очках.

Вілфрід Заурленд також планує організувати на початку 2008 року поєдинок Валуєва проти білоруського важкоатлета Сергія Ляховича.

Зараз ви читаєте новину «Валуєв проведе матч-реванш з Чагаєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути