Ексклюзиви
пʼятниця, 10 жовтня 2008 10:15

Валуєв пошкодував Холіфілда, відмовившись з ним битися

Борис Дімітров, менеджер російського суперважкоатлета Ніколая Валуєва, спростував інформацію про майбутній бій свого клієнта з колишнім абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі 45-річним американцем Евандером Холіфілдом.

"Бою з Холіфілдом не буде ні за яких обставин. За контрактом поєдинок з будь-яким суперником може відбутися тільки за згодою всіх учасників трибічної угоди за участю SauerlandEvent, DonKingPromotions і менеджера Валуєва. Німецькі партнери в йьому випадку вели переговори без нашої згоди. Ми вже надіслали їм листа з поясненням ситуації, що склалася.

Ми не згодні з етичних міркувань. Хочу підкреслити, що і я, і сам Ніколая дуже шанобливо відносимося до Холіфілда, як до людини та видатного спортсмена. Але битися з боксером, який старший за Валуєва на 11 років, 40 кілограмів легший та на 20 сантиметрів нижчий, Ніколай не буде. Як ви уявляєте собі Валуєва, що відправляє в нокаут 46-річну людину? Крім того, ми вже неодноразово повідомляли, що битимемося тільки з противниками, які знаходяться у ТОПі рейтингу WBA, а Холіфілд туди не входить", - цитує Дімітрова "Sportbox.ru".

Зараз ви читаєте новину «Валуєв пошкодував Холіфілда, відмовившись з ним битися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути