Ексклюзиви
вівторок, 14 липня 2009 12:14

Валуєв записав пісню "Ангел мій" про переживання боксера (ФОТО)

Чемпіон світу в надважкій вазі Микола Валуєв і соліст московської групи зі спортивним ім"ям "Челсі" Ден Петрофф записали спільну композицію під назвою "Ангел мій". Вона розповідає про важкі внутрішні переживання боксера перед виходом на ринг.

Ідея пісні прийшла більше двох місяців тому. Весь цей час виношувалася концепція дуету, редагувалися слова та створювалася музика. Микола постійно вносив корективи та уважно стежив за розвитком композиції.

Коли прийшла черга писати приспів, ніяких питань не виникло. "Це буде молитва, - запропонував Микола. - У кожного спортсмена, котрий виходить на ринг, є своя, в якій він просить Ангела-хоронителя про перемогу".

10 липня хіт був записаний у студії. Валуєв прочитав реп з натхненням і потрібним ритмом, як розповідають очевидці. Тепер, після запису трека, в найближчих планах у незвичайного тандему зйомки відеокліпу. Не виключено, що Микола виступить з композицією в передачі "Пісня року"

Life.ru

Зараз ви читаєте новину «Валуєв записав пісню "Ангел мій" про переживання боксера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути