четвер, 18 листопада 2010 18:45

Валерія Яремченка сватають в "Іллічівець"

Валерія Яремченка сватають в "Іллічівець"

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін не підтвердив інформацію про те, що наставник молодіжної команди донецького клубу Валерій Яремченко може очолити маріупольський "Іллічівець". "Я нічого про це не знаю", - сказав він у коментарі РБК-Спорт.

Сьогодні в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Яремченко може очолити "Іллічівець". Колишній наставник маріупольців Ілля Близнюк два тижні тому подав у відставку після розгромної поразки з рахунком 0:9 від "Динамо". Після його відставки з командою в якості виконуючого обов'язки головного тренера працює Олександр Волков.

Яремченко - відомий український тренер. Провів майже 300 матчів в ролі тренера в національному чемпіонаті. Кілька разів у своїй кар'єрі в різні періоди очолював першу команду "Шахтаря" (1982-1984, 1989-1994, 1996-1999, вересень 2002 - червень 2003 рр..). Також 63-річний фахівець працював у "Кремені", "Карпатах" та запорізькому "Металурзі". В даний час Яремченко працює тренером молодіжної команди "Шахтаря", з якою в 2009 р. зайняв перше місце в першості дублів.

Назвав Палкін "чутками" й інформацію про те, що румунський захисник Разван Рац влітку може залишити лави чемпіона України. За його словами, клуб не має наміру розлучатися з футболістом. Гендиректор "гірників" також спростував той факт, що контракт Раца з "Шахтарем" закінчується влітку 2011.

Зараз ви читаєте новину «Валерія Яремченка сватають в "Іллічівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути