четвер, 05 жовтня 2017 20:50

"В заявці новачки точно будуть" - Шевченко про матч з Косовом
7

Прес-конференція Андрія Шевченка і Сергія Сидорчука
Фото: Ірина Козюпа
Прес-конференція Андрія Шевченка і Сергія Сидорчука
Прес-конференція Андрія Шевченка і Сергія Сидорчука
Прес-конференція Андрія Шевченка і Сергія Сидорчука
Прес-конференція Андрія Шевченка і Сергія Сидорчука

Наставник національної України Андрій Шевченко розповів про підготовку та очікування від матчу кваліфікації Кубка світу-2018 проти команди Косова.

Прес-конференція пройшла сьогодні в албанському місті Шкодер на стадіоні "Лоро Борічі".

"Команда прилетіла нормально. Відразу розповім про відсутність Марлоса. Він залагоджував деякі деталі в Києві. Але зараз гравець вже вилітає в Албанію і вечером приєднається до нас.

Наше завдання — перемогти. Косово — молода, але непоступлива команда. Я очікую важкого матчу, тому що знаю характер нашого суперника. У команди все добре з організацією гри. Все, що потрібно збірній Косово — це трохи зміцніти.

Наші новачки чудово влилися в колектив. До них немає жодних питань по тренувальному процесі. Ми постаралися за короткий період часу дати їм максимальну інформацію.

Я обмежуся футболом і не хотів говорити на інші теми (журналіст з Косова запитав, що Шевченко знає про цю країну). Ми поважаємо кожного суперника. Ваша збірна цього заслужила за свою самовіддачу.

Ми в збірній не ділимо гравців за клубним принципом. У нас є командна гра. Кожен гравець ознайомлений з її принципами. У нас є достатньо виконавців, які замінять футболістів, які не зможуть нам допомогти.

Я знаю, що у збірній Косова є кадрові втрати. Для нас найбільшою проблемою можуть бути високорослі виконавці, які чудово вриваються у простір. Ми досить добре вивчили суперника.

В заявці новачки точно будуть. А чи будуть вони у стартовому складі, то ви це побачите завтра (сміється). Мене чекає дуже напружена ніч, але на 98% я вже знаю склад на матч.

Наші лідери Андрій Ярмоленко і Євген Коноплянка перебувають у хорошій формі. Сподіваюсь, завтра ми їх побачимо в дії", - каже Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України прибула на матч з Косовом без Марлоса

Разом з наставником збірної до журналістів прийшов півзахисник Сергій Сидорчук.

"У нас є чітке завдання — взяти три очки. У збірної Косово кваліфіковані гравці. Там помітна тренерська робота. Це найсильніша команда з 6 кошика, яку ми могли отримати" - вважає Сидорчук.

Матч Косово — Україна пройде 6 жовтня в албанському Шкодері. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Збірну України у матчі підтримає більше 150 вболівальників фан-руху "Вірні збірній".

Зараз ви читаєте новину «"В заявці новачки точно будуть" - Шевченко про матч з Косовом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути