четвер, 05 жовтня 2017 16:45

Збірна України прибула на матч з Косовом без Марлоса
16

Збірна України прибула в Албанію на матч з Косово
Фото: Ірина Козюпа
Збірна України прибула в Албанію на матч з Косово
Збірна України прибула в Албанію на матч з Косово
Збірна України прибула в Албанію на матч з Косово
Збірна України прибула в Албанію на матч з Косово

Національна збірна України прибула в Албанію на матч кваліфікації Кубка світу-2018 проти Косова. Наша команда сьогодні зранку вилетіла з Харкова до Тірани. Звідти автобусом здійснила переїзд до міста Шкодер, де завтра пройде зустріч з аутсайдером групи.

У складі делегації збірної був відсутній натуралізований бразилець донецького "Шахтаря" Марлос. За словами прес-аташе національної команди Олександра Гливинського, футболіст залагоджує у Києві формальності щодо українського громадянства, які потребували його особистої присутності. Марлос має приєднатися до збірної пізніше і повинен встигнути на матч проти Косова.

Віктор Циганков не полетів у Шкодер через травму. Є ймовірність, що гравець "Динамо" зможе відновитися до гри з Хорватією.

Олександр Зінченко і Віктор Коваленко, які не зіграють проти Косова через перебір жовтих карток, напередодні приєдналися до молодіжної збірної України. Назад до національної команди гравці повернуться у Києві під час підготовки до вирішального матчу кваліфікації з Хорватією (9 жовтня у Києві).

Решту гравців із остаточної заявки Андрія Шевченка полетіли на матч. Переліт з Харкова до Тірани зайняв трохи менше трьох годин. Столиця Албанії зустріла сонячною погодою +24°С.

В аеропорту Тірани за безпеку команди відповідав наряд місцевої поліції, включно з кінологом і собакою. Один із представників правопорядку попросив про фото з Шевченком. Наставник збірної України навіть потиснув руку своєму албанському фанату.

Також біля аеропорта чекала місцева журналістка і оператор, які зняли на відео прибуття збірної України.

Сьогодні команда проведе тренування на стадіоні "Лоро Борічі", а Шевченко і один із гравців збірної поспілкуються з пресою.

Матч Косово — Україна пройде 6 жовтня в албанському Шкодері. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Після восьми турів відбору на Кубок світу-2018 українська збірна знаходиться на четвертому місці в групі I.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Червона рута" і Despacito: як новачки збірної України пройшли обряд посвячення

Збірну України у матчі підтримає більше 150 вболівальників фан-руху "Вірні збірній".

Зараз ви читаєте новину «Збірна України прибула на матч з Косовом без Марлоса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути