четвер, 13 лютого 2020 18:02

В Україні з'явилася нова промоутерська компанія Top Boxing Generation

Минулої суботи у столичному КВЦ "Парковий" чемпіон світу WBA у флайвейті (до 50,8 кг) Артем Далакян провів четвертий захист свого титулу.
У рамках боксерського шоу було проведено турнір "Чемпіон тільки один", організацією якого займалася молода компанія Top Boxing Generation. У цьому турнірі 8 боксерів змагалися за звання чемпіона в напівсередній вазі (до 66,7 кг).

Як так вийшло і чи чекати продовження, з'ясовували в розмові з генеральним директором Top Boxing Generation Владом Єлісєєвим і координатором проєкту, віцепрезидентом Ліги професійного боксу України Аліною Шатерніковою.

"Спочатку ми проводили невеликі турніри під егідою Eliseev Boxing Team, - згадує Влад. - З часом це переросло в потужніший проєкт Top Boxing Generation (TBG). Вважаю, що 8 лютого глядачі побачили відмінний старт серії. Цього року ми плануємо організувати 5 турнірів такого формату в різних містах України".

Автор: Top Boxing Generation.
  Керівники нової промоутерської компанії повні амбіційних планів
Керівники нової промоутерської компанії повні амбіційних планів

"Перша подія Top Boxing Generation відбулася 10 серпня 2019 року в концерт-холі Caribbean Club, - уточнює Аліна Шатернікова. - Виникла ідея об'єднати людей, які люблять тусити в клубах у серпневу спеку, і фанів боксу в одному місці на одній події - вечорі боксу з коктейльною вечіркою. Нам це вдалося. Був soldout, молодих боксерів прийшли підтримати наші зірки боксу - Василь Ломаченко зі своїм батьком Анатолієм Миколайовичем, Сергій Дзиндзирук, Віктор Постол, В'ячеслав Сенченко. Телеканал XSport виступив телевізійним партнером"

Top Boxing Generation планує вирощувати топбоксерів

Шатернікова впевнена, що Top Boxing Generation має непогані перспективи зайняти свою нішу, бо стратегія компанії відрізняється від роботи інших основних гравців цього ринку.

"Всі імениті промоутерські компанії в Україні концентруються на проведенні масштабних івентів в декількох великих містах України, - запевняє Аліна. - Ми поважаємо кожну з компаній, проте є відчуття, що регіони обділені такими святами боксу. Наприклад, Чернігів, звідки родом уже популярний боксер Дмитро Митрофанов. Тут ще не було проведено жодного вечора професійного боксу, хоча місцеві фани з нетерпінням цього чекають. Одне із завдань TBG - проведення змагань з професійного боксу в регіонах. Через перше завдання - профбокс у регіони - ми також даємо можливість боксерам з регіонів показати свою майстерність на професійному рингу".

Автор: Top Boxing Generation.
  Компанія планує розвивати молодих українських боксерів
Компанія планує розвивати молодих українських боксерів

Стратегічним завданням для Top Boxing Generation, на думку Влада Єлісєєва, буде вирощування топбоксерів.

"Ми повинні виправдовувати назву нашої компанії, - стверджує Єлісєєв. - Розраховуємо прийти до цього завдяки грамотній селекційній роботі. ТВG - це компанія, яка готова до будь-якого виду співпраці. Ми плануємо і копромоушн (коли дві або більше промоутерських компаній проводять боксерський вечір. - Ред.), і організацію власних шоу".


2020 року компанія Top Boxing Generation планує провести 8 боксерських шоу в різних містах України.

Зараз ви читаєте новину «В Україні з'явилася нова промоутерська компанія Top Boxing Generation». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути