субота, 04 вересня 2010 12:34

В Україні випускатимуть журнал присвячений Євро-2012

В Україні випускатимуть журнал присвячений Євро-2012

Вийшов перший номер вісника Інформаційного центру "Україна-2012" українською та англійською мовами.

Як повідомляє прес-служба уряду, нове видання з назвою "Ukraine-2012" в деталях буде розповідати про підготовку України до Євро-2012, буде знайомити читачів з відомими футболістами, які будуть грати на турнірі, а також описувати цікаві історичні і природні об"єкти України. Двомовний журнал виходитиме щомісяця на 84 сторінках.

Головна тема першого випуску "Ukraine-2012" - стадіони. У журналі є можливість "ознайомитися" з аренами Євро-2012 в чотирьох приймаючих містах (Донецьк, Київ, Львів, Харків). Тут також можна дізнатися про останній етап реконструкції головної арени Євро-2012 - НСК "Олімпійський", який прийматиме фінал турніру.

Також читачі журналу зможуть згадати далекий 1960 рік, коли відбувся перший чемпіонат Європи з футболу.

За словами головного редактора видання - керівника Інформаційного центру "Україна-2012" Юрія Пільчевського, головне завдання журналу - всебічне висвітлення процесу підготовки України до єврочемпіонату, популяризація Євро-2012 в Україні, а також просування іміджу нашої країни на міжнародній арені.

Нагадаємо, раніше в Києві відбулася офіційна презентація проекту "Друзі Євро-2012", на якій були представлені чотири відомих українця, які отримали статус "друга" чемпіонату. Даний проект об"єднає людей, які своєю працею і досягненнями в різних сферах допоможуть максимально популяризувати Євро-2012 в Україні та Польщі.

Протягом року виберуть 100 осіб - 50 відомих персон сучасності і 50 осіб оберуть серед жителів країни за результатами різних конкурсів, що проводяться МОК. Перший конкурс на кращий малюнок про Євро-2012 стартує вже 15 вересня.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «В Україні випускатимуть журнал присвячений Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути