понеділок, 04 серпня 2014 17:48

В УЄФА слідкують за долею кримських команд

В УЄФА слідкують за долею кримських команд
weather.tsn.ua

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) продовжує стежити за розвитком ситуації з участю кримських футбольних клубів у чемпіонаті Росії і знаходиться на зв'язку як з Російським футбольним союзом (РФС), так і з Федерацією футболу України (ФФУ), проте на даний момент позиція союзу поки не сформована, повідомили в УЄФА.

Бюро виконкому Російського футбольного союзу (РФС) у минулий четвер затвердило виступ клубів з Криму та Севастополя у сезоні-2014/15 в другому дивізіоні першості Росії за умови проходження ними необхідних процедур допуску до змагань.

"УЄФА продовжує стежити за розвитком ситуації і знаходиться на зв'язку з обома національним федераціями. Більше ніяких коментарів з ситуації у спілки на даний момент немає", - заявила прес-служба УЄФА.

Тим часом Міжнародна федерація футболу (ФІФА) станом на понеділок не отримувала офіційних документів від РФС щодо участі кримських клубів у чемпіонаті Росії, повідомили в прес-службі ФІФА.

"На даний момент ФІФА не отримувала офіційного повідомлення щодо ситуації (за участю кримських клубів у чемпіонаті Росії), тому це питання поки залишається без коментарів організації", - повідомив представник ФІФА.

Зараз ви читаєте новину «В УЄФА слідкують за долею кримських команд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути