вівторок, 20 серпня 2013 10:08

В УЄФА не схвалили бажання "Металіста" летіти до Німеччини

В УЄФА не схвалили бажання "Металіста" летіти до Німеччини
Костянтин Пивоваров не втрачає надії на реабілітацію "Металіста". Фото: sport-xl.net

УЄФА погодився на прискорену процедуру розгляду апеляції "Металіста". Але при цьому зазначив, що поява в Німеччині харківських уболівальників буде недоречною і небезпечною. Про це сказав віце-президент клубу Костянтин Пивоваров.

"Сама апеляція розглядається панеллю з трьох арбітрів. Арбітри САС це шановні досвідчені юристи з різних країн, що зазвичай мають свою практику. Повний список арбітрів надається сторонам. Адміністрація САС вибирає на свій розсуд одного арбітра, і кожна зі сторін теж має право на вибір арбітра. Панель проводить слухання і виносить рішення. Якщо необхідні термінові забезпечувальні заходи у вигляді призупинення рішення, до якого апелюють, то рішення про таку призупинення виносить НЕ панель, а чиновник САС", - пояснив процедуру розгляду апеляції віце-президент "Металіста".

"УЄФА сьогодні погодився на прискорену процедуру розгляду нашої апеляції, таким чином панель буде засідати в понеділок вівторок наступного тижня, а остаточне рішення буде винесено 28 серпня. Ми арбітра призначили, УЄФА теж. Чого ми завтра чекаємо, так це на забезпечувальний захід, а це рішення приймає чиновник САС", - продовжує один з керівників харківського клубу.

"Крім того УЄФА дуже різко відповіли на наше бажання летіти завтра до Німеччини. Вони вкрай категорично написали, що в середу призначена гра між Шальке і ПАОК, і наша або наших уболівальників поява в Німеччині буде вкрай недоречною і небезпечною".

"У підсумку ми чекаємо на рішення САС завтра о 13:00 про призупинення або не призупинення дискваліфікації. Якщо ні, то з Шальке ми не граємо. Готуємося до слухань, виграємо, сподіваюся, апеляцію і тоді УЄФА якимось чином до группового жеребкування відновлює нас в єврокубках", - додав Пивоваров на сайті вболівальників "Металіста".

Зараз ви читаєте новину «В УЄФА не схвалили бажання "Металіста" летіти до Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути