Ексклюзиви
середа, 05 вересня 2012 17:45

"У Сталлоне також українське коріння. Давайте його візьмемо у збірну" - Блохін

"У Сталлоне також українське коріння. Давайте його візьмемо у збірну" - Блохін
Дані Шахін народився в Донецьку. Його мати українка, а батько - ліванець ФОТО: sport-xl.net

Нападник німецької "Фортуни" Дані Шахін народився у Донецьку. В одному з інтерв'ю футболіст розповів, що грав за юнацьку збірну Німеччини, але якщо отримає пропозицію з України, то буде дуже радий.

На прес-конференції наставника збірної України Олега Блохіна попросили прокоментувати заяву Шахіна.

"Знову почалося, - каже Олег Володимирович. - Спочатку був Нойштедтер. Я тоді відразу сказав, що цей чистий піар. Що тоді сталося? (Роман перейшов з менхенгладбахської "Боруссії" у "Шальке") Якщо людина не може грати за національну збірну, то для чого робити рекламу? Давайте закінчимо цю тему.

Десь там на Алясці хтось грає. За весь той час, що я працюю зі збірною, у мене було 5 таких футболістів. Один був з Колумбії, інший взагалі мав чотири паспорти. Це трапилося у перший мій рік роботи у збірній. Нападник грав у Німеччині і мав іспанський, італійський, уругвайський і ще якийсь паспорт (аргентинець Дієго Клімович).

У Сталлоне також українське коріння. Давайте його візьмемо. Національна збірна — не може бути прохідним двором. Через клуб ще можна пропустити певну кількість гравців. Перед Євро я переглянув чимало футболістів. Мені шкода тих хлопців, яких я відчепив від збірної. Важко сказати людині, що вона не потрібна. Тепер ми знову повернули Степаненка, прийшов Безус. Візьмуть свій шанс — добре, ні — це їх проблема. Ми даємо шанс, будь-ласка, користуйтеся ним.

Весь український чемпіонат у нас на контролі. Рівень національної збірної вищий, ніж у "молодіжки". Молодим ще треба рости. Якщо вони зупиняться, то перестануть потрапляти у збірну."

Також Блохін висловив свою позицію щодо натуралізації футболістів.

"Якщо ліміт відмінять і гратимуть одні легіонери, тоді доведеться натуралізовувати іноземців", - зазначив Олег Володимирович.

Нагадаємо, 11 вересня збірна України зіграє стартовий поєдинок відбору на ЧС-2014. Команду чекає виїзді на "Вемблі" проти Англії.

Зараз ви читаєте новину «"У Сталлоне також українське коріння. Давайте його візьмемо у збірну" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути