середа, 05 вересня 2012 12:16

"Коли ми перемагали Англію на виїзді?" - Блохін

"Коли ми перемагали Англію на виїзді?" - Блохін
"Перше, що мене хвилює - це фізичний стан гравців" - Олег Блохін ФОТО: ffu.org.ua

Наставник збірної України Олег Блохін буде задоволений нічийним результатом у матчі відбору на ЧС-2014 проти Англії. Поєдинок відбудеться 11 вересня на "Вемблі".

"Наші кадрові проблеми ні для кого не секрет, - каже Олег Володимирович на прес-конференції. - Збірна не зможе розраховувати на Тараса Михалика та Олександра Кучера. Решту футболістів поки здорові. У середу гравці пройдуть медогляд, щоб визначити, в якому стані знаходиться команда.

Англію ми ще не розбирали. За планом будемо аналізувати нашого суперника у четвер. 7 вересня англійці проведуть матч у Кишиневі проти Молдови. Зараз не буду говорити про відсутність чи присутність у суперника Руні з Керроллом і проблеми Террі з шиєю. За тиждень до нашої зустрічі можуть відбутися ще зміни. У будь-якому випадку, збірна Англії — це збірна Англії. На "Вемблі" важко грати всім командам. Нас чекає важка гра."

Матч Україна — Англія на Євро-2012 закінчився скандалом. Арбітри на чолі з Віктором Кашшаї не зарахували гол Марко Девіча.

"Це вже історія. Мені сказали, що не зарахували гол. Пізніше мені сказали, що гол не потрібно зараховувати, тому що там був офсайд. Суддя зробив дві помилки. Прикро, що при такій грі, ми не пройшли далі. Тепер нас чекає зустріч у рамках відбору. Це зовсім інша річ. Стратегію у відбірних матчах потрібно вибудовувати по-іншому. Як почнеш відбір, так він і піде. Тому надіюсь на успішний старт.

Будемо аналізувати цей матч. Покажемо гравцям, що було добре, а що погано. Також проаналізуємо матч з чехами. Він показовий, адже ми вперше зіграли без Шевченка та Вороніна. Є хороші моменти, а є речі, які треба покращувати. Радий, що у мене є тиждень підготовки до Англії. Перше, що мене хвилює - це фізичний стан гравців. Будемо працювати у цьому напрямі."

Збірна Англії стартує у відборі на ЧС-2014 матчем з Молдовою.

"Думаю, нашого представника у Кишиневі не буде. Хоча якщо встигнемо, то пошлемо. Поки я це питання не обговорював. У будь-якому випадку, відео матчу у нас буде. З цим проблем не буде."

Один із журналістів поцікавився, чи буде наставник задоволений нічийним результатом на "Вемблі".

"А ви як думаєте? Чому б і ні? Кожне очко у такому довгому турнірі — це плюс. Тим більше, коли ми перемагали англійців на виїзді? В Україні раз їх переграли. Я думаю, ми сильніші від Молдови. Там ми не повинні втрачати очки. Чорногорія і Польща не прості суперники."

Зараз ви читаєте новину «"Коли ми перемагали Англію на виїзді?" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути