пʼятниця, 28 березня 2008 14:57

У Росії проведуть "Перші Олімпійські ігри дурнів"

Фестиваль "Перші Олімпійські ігри дурнів", присвячений неофіційному міжнародному святу - Дню сміху, який святкують1 квітня, пройде в суботу на горі Олімп біля озера Ласкаве під Рязанню.

"Рязанські "Перші Олімпійські ігри дурнів" проходитимуть під девізом "Вище, глибше, більше!". Для участі в них ми запрошували всіх охочих, зараз поки заявили про свою участь п"ять команд з Рязанської області і Підмосков"я", -  зазначив представник оргкомітету.

З його слів, учасників олімпіади чекають як цілком спортивні змагання - метання молота, проходження смуги перешкод і лазіння по канату, так і не зовсім олімпійські види спорту - "нетрадиційне орієнтування", "домбайський бокс" і "купання в довільній формі".

"Це буде не просто веселе спортивне змагання, але і фестиваль в повному розумінні цього слова, оскільки кожна команда представлятиме якусь реально існуючу або придуману країну. При цьому команди повинні мати єдину форму або елемент форми, прапор своєї країни, табличку з назвою країни та інші атрибути", - розповів співбесідник.

Він пояснив, що ідея проведення рязанських "Олімпійських ігор дурнів" з"явилася у ініціативної групи місцевих жителів, частина з яких - туристи-екстремали, частина - просто активні і веселі люди, які вже багато років підряд напередодні всесвітнього Дня сміху організовують зустрічі однодумців на честь цього неофіційного міжнародного свята.

З його слів, форма "олімпійських" нагород поки не розголошується, і стане сюрпризом для учасників фестивалю.

"Якщо перший досвід проведення "Олімпіади дурнів" стане вдалим, ми розвиватимемо цю ідею і далі", - пообіцяв представник оргкомітету.

СПОРТ Главред
Зараз ви читаєте новину «У Росії проведуть "Перші Олімпійські ігри дурнів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути