неділя, 30 травня 2021 18:38

В Росії впевнені, що Де Брейне проти них не зіграє

В Росії впевнені, що Де Брейне проти них не зіграє
Де Брейне вдарив Антоніо Рюдігер. Фото: Reuters

Колишній лікар збірної Росії Юрій Васильков оцінив ступінь тяжкості ушкодження півзахисника "Манчестер Сіті" і збірної Бельгії Кевіна Де Брейне.

"Серйозна травма. Очниця - дуже обережна і ніжна кістка. Ви ж бачили, на обличчі відразу ж з'явився синець. Поруч знаходиться центральна нервова система, тому очі - це дуже серйозно". Повідомляє "Чемпіонат".

"Кевін Де Брейне точно пропустить матч проти збірної Росії. Навіть при всьому бажанні бельгієць не зможе вийти на поле. Виступити на чемпіонаті Європи з такої неприємної травмою шансів майже немає. Вона вимагає тривалого процесу відновлення. Кевін зможе тренуватися і грати лише через півтора місяці, та й то, напевно, в масці.

Особисто я з переломами очниці в футболі не стикався. Якби це був американський футбол - я б ще зрозумів, але у великому футболі це рідкість. Швидше навіть боксерська травма", - сказав Васильков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андронов порівняв збірні України й Росії

Збірна Росії зіграє з Бельгією в першому турі групового етапу Євро-2020. Зустріч відбудеться 12 червня. Раніше в груповому турнірі Бельгія двічі перемагала Росію.

Зараз ви читаєте новину «В Росії впевнені, що Де Брейне проти них не зіграє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути