Ексклюзиви
четвер, 25 лютого 2010 11:45

В "Арсеналі" гратиме румун зі "Спартака", а в "Таврії" - темношкірий українець (ФОТО)

Румунський захисник Флорін Шоаве підписав контракт з київським "Арсеналом", - повідомляє офіційний сайт клубу.

Контракт з румуном підписаний президентом "канонірів" Вадимом Рабиновичем на 16 місяців. Сума контракту не розголошується.

На думку президента ФК "Арсенал", прихід Шоаве може значно укріпити оборонні редути "гармашів", додати впевненості команді, перед якою поставлено завдання штурму "єврозони".

Флорін Шоаве - гравець збірної Румунії, був володарем Кубка Румунії і чемпіоном країни у складі бухарестського "Рапіда", останніми роками грав за клуби Росії (двічі - в московському "Спартаку" під керівництвом Невіо Скала і Володимира Федотова, а також у клубах "Крилья Совєтов" і "Хімки").

На зимових зборах ФК "Арсенал" (Київ) в турецькій Анталії провів деякий ігровий час у складі "канонірів" у спаринг-матчах і отримав високу оцінку тренерського штабу на чолі з В"ячеславом Грозним.

Тим часом, гвінейський захисник з українським паспортом Мамаді Сангаре став третім новачком, якого "Таврія" підписала цією зимою. Угода розрахована на рік. За сімферопольську команду Сангаре буде заявлений під 44-м номером.

Нагадаємо, що напередодні свої стосунки з "Таврією" узаконили оборонці Сергій Зелді і Євген Ковальчук.

Мамаді Сангаре. Захисник. Народився 4 грудня 1982 року в Камсаре (Гвінея). Громадянство - Україна (у 2005 році одружився на українці). Зріст - 187 см, вага - 82 кг Виступав за гвінейський АСК, київський ЦСКА, молдавський "Ністру" (Атаки), чернігівську "Десну" і казахстанський "Атирау" (у 2009 році у складі цього клубу став володарем Кубка Казахстану і був визнаний найкращим захисником чемпіонату країни). Має досвід виступів в Кубку УЄФА (у складі "Ністру").

За матеріалами СК ""Таврия", ФК "Арсенал"

Зараз ви читаєте новину «В "Арсеналі" гратиме румун зі "Спартака", а в "Таврії" - темношкірий українець (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути