вівторок, 23 лютого 2010 16:07

Шацьких підписав контракт з "Арсеналом" (ФОТО)

 

Відомий нападаючий Максим Шацьких у вівторок, 23 лютого, став гравцем київського ФК "Арсенал" і отримав футболку під N 15.

Як повідомив президент ФК "Арсенал" (Київ) Вадим Рабинович, "з сьогоднішнього дня Максим став офіційно гравцем нашої команди. Я впевнений, що Шацьких значно підсилить лінію нападу, де у нас виникли тимчасові проблеми через травму Андрія Воробея. Максим - кумир сотень тисяч уболівальників Києва і всієї країни. Я вірю, що і в цьому плані його прихід в стан "канонірів" буде дуже корисним".

Вже 25 лютого Максим Шацьких разом з командою проведе перші збори після зимових зборів з тренерським штабом на чолі з В"ячеславом Грозним на базі "Щасливе".

Шацьких починав займатися футболом в ДЮСШ "Пахтакор" (Ташкент). На початку кар"єри грав у російських клубах нижчих ліг. Грав за київське "Динамо" в 1999-2009 рр.

Двічі ставав найкращим бомбардиром українського чемпіонату: у сезоні 1999/2000 з 20 голами і в сезоні 2002/03 з 22 голами (тим самим повторивши рекорд Сергія Реброва, який забив 22 голи в сезоні 1997/98 також у складі ФК "Динамо" Київ).

У вищій лізі чемпіонату України провів 215 матчів, забив 97 м"ячів. У Кубку України провів 40 матчів, забив 22 м"ячі. В єврокубках зіграв 73 матчі, забив 23 м"ячі.

Був визнаний другим серед трьох найкращих азіатських гравців у 2005 році. Вважається одним з найкращих футболістів Узбекистану.

За матеріалами ФК "Арсенал", Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Шацьких підписав контракт з "Арсеналом" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути