субота, 15 вересня 2007 11:09

У півфіналах тенісного турніру в Харкові зіграють дві українки

Сьогодні на кортах клубу "Тетра" у Харкові відбудуться півфінали одиночного розряду турніру ITF з призовим фондом - $100 000 (покриття - хард), повідомляє сайт Федерації тенісу України.

Першою місце у півфіналі забронювала перша "ракетка" турніру - 23-річна харків"янка Альона Бондаренко. Суперниця українки по чвертьфіналу - досвідчена Єлєна Бовіна знялася з турніру.

У півфіналі на Альону чекає поєдинок проти Анне Кремер з Люксембургу (N 3 "посіву"), що у чвертьфіналі переграла росіянку Євгєнію Родіну - 6:4, 6:3. Бондаренко та Кремер грали між собою одного разу. У 2006 році на турнірі в Оранджі (США) перемогла українка - 4:6, 6:3, 6:0.

У другому півфіналі турніру харків"янка Тетяна Перебийніс протистоятиме росіянці Вєсні Манасієвій.

24-річна Перебийніс у чвертьфіналі у наддраматичному трьохсетовому поєдинку перемогла другу "ракетку" турніру, українку Катерину Бондаренко - 7:6, 6:7, 7:5. Манасієва, що пробилася в основу з кваліфікації, у чвертьфіналі перемогла свою співвітчизницю - Галіну Воскобоєву (N 7 "посіву") у трьох сетах - 7:6, 5:7, 6:4. Тетяна та Вєсна до цього часу жодного разу не грали між собою.

Зараз ви читаєте новину «У півфіналах тенісного турніру в Харкові зіграють дві українки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути