Ексклюзиви
четвер, 12 березня 2009 13:58

В плей-офф "Сокіл" зіграє з ХК "Рязань"

Суперником київського "Сокола" в 1/8-фіналу відкритого чемпіонату Росії серед команд вищої ліги став хокейний клуб "Рязань". Путівку до чвертьфіналу команди розіграють у серії матчів до трьох перемог. Дві перші зустрічі – 17-го та 18-го березня - відбудуться в Україні. Потім суперники переїдуть до Рязані, де зіграють 21 березня, і у разі необхідності ще й 22-го. Якщо ж для з"ясування переможця у цій парі знадобиться і п"ятий матч, то його проведуть у Києві 25 березня.


9 лютого "Сокіл" на останій секунді матчу переміг рязанців з рахунком 3:2 

Нагадаємо, впродовж сезону "Сокіл" чотири рази перемагав ХК "Рязань", у двох поєдинках підопічні Олександра Сеуканда капітулювали з рахунком 5:6 та 5:3, повідомляє sportanalytic.

А тим часом програму півфінальних матчів чемпіонату України відкриє протистояння двох останніх чемпіонів. За багаторічну історію протистоянь між цими командами значну перевагу має чинний чемпіон. Але нинішній чемпіонат відкрив нову сторінку у взаєминах "Сокола" та "АТЕКа".

26 листопада минулого року на ковзанці СК "АТЕК" "екскаваторники" завдали "соколятам" нищівної поразки – 13:4. Ця поразка стала однією із найкрупніших в багаторічній історії столичного флагмана. Тож чинний чемпіон по-серйозному налаштований взяти реванш у суперника. Інтерес до протистояння підігріває участь у матчі групи молодих гравців, яких влітку активно "сватали" до лав "Сокола".

Анонс:

12 березня (четвер)

12:00 "Сокіл" - "АТЕК" (СК "Авангард")

Судді: Максим Урда, Артем Корепанов та Олександр Говорун (всі – м. Київ)

Прес-служба Федерації хокею України

Зараз ви читаєте новину «В плей-офф "Сокіл" зіграє з ХК "Рязань"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути