Ексклюзиви
неділя, 01 березня 2009 15:42

"Сокіл" героїчно здолав лідера

"Сокіл" героїчно здолав лідера

У заключному своєму матчі регулярного чемпіонату відкритої хокейної ліги Росії "Сокіл" з рахунком 5:4 здолав ХК "Дмитров".

"Сокіл" - ХК "Дмитров" 5:4 (2:3, 2:1, 1:0 )

Голи: Д"яченко, Цируль, Д"яченко, Шафаренко, Сальников - Поздняков, Чегодаєв, Хулт, Смирнов.

В день народження свого капітана Юрія Гунька (цього дня він святкує своє 37-и річчя, але участі в грі не приймав) київський "Сокіл" на другий матч з ХК "Дмитров" вийшов з великим бажанням взяти реванш за вчорашню поразку (1:3).

І ця зустріч розпочалася жваво: за порушення правил кияни на початку матчу мали більшість, але примудрилися пропустити шайбу від суперника. Її автором став Володимир Поздняков. Та не довго раділи гості, київський "Сокіл" через одну хвилину встановив рівновагу в матчі: з передачі Олександр Побєдоносцева та Олега Шафаренка відзначився Юрій Д"яченко.

Окриленні цим успіхом кияни пішли вперед і проґавили атаку суперника: на сьомій хвилині, скориставшись перевагою в одного гравця, Олександр Чегодаєв знову вивів вперед у рахунку ХК "Дмитров". Після цього команди стали грати більш зосереджено в обороні власних воріт, особливо гості.

Роман Сальников за дві хвилини до кінця матчу закинув переможну шайбу

А на 15 хвилині матчу Дмитро Цируль з передачі Євген Пастуха та Віталія Люткевича вдруге зрівнює рахунок на табло. Ох і "Сокіл": за 5 секунд до завершення першого періоду пропустив шайбу від шведського легіонера гостей Андре Томас Хулта. То ж після першої 20-ти хвилинки "Сокіл" поступається з рахунком 2:3.

На 23 хвилині Юрій Д"яченко робить дубль. "Сокіл" не здається – 3:3. Через шість хвилин, як на останніх секундах вчорашнього матчу, зав"язалася бійка між Олександром Матвійчуком ("Сокіл") та Євгеном Катичевим (ХК "Дмитров"). Обидва отримали двохвилині вилучення.

Нарешті, господарі спромоглися вперше у цьому матчі вийти вперед: на останній хвилині другого періоду шайбу закинув Олег Шафаренко. А через 7 хвилин Олег Смирнов зрівняв рахунок в матчі – 4:4.

Та в третьому періоді господарі зуміли вирвати перемогу завдяки закинутій шайбі Романом Сальниковим за дві хвилини до кінця третьої 20-ти хвилинки.

Вітаємо з мажорним завершенням цього сезону для київського "Сокола". Чекатимемо матчів плей-офф.

За матеріалами turnir.com.ua, gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" героїчно здолав лідера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути