субота, 23 січня 2010 18:51

В напруженому матчі "Баварія" здобула перемогу над "Вердером"

В напруженому матчі "Баварія" здобула перемогу над "Вердером"

Мюнхенська "Баварія" здобула перемогу над "Вердером" у виїзному матчі 19-го туру Бундесліги. Матч завершився з рахунком 3:2.

Перша ж атака "Вердера" на 10-й хвилині стала гольовою. Хант забив снаряд у ближню дев"ятку. На 25-й хвилині гості зрівняли рахунок. Швайнштайгер прорвався по лівому флангу і прокатав снаряд в центр, Гомес хитро пропустив м"яч, Мюллер підключився до атаки по центру і розібрався з Візе - 1:1.

На 36-й хвилині мюнхенський клуб вийшов вперед - Лам праворуч прострелив у центр штрафного, Гомес випередив Візе, прокинув на дальню штангу, де Оліч замкнув м"яч у порожні ворота. Бременські футболісти зуміли зрівняти рахунок лише на 75-й хвилині. Марін навісив м"яч у штрафну на Алмейду, той обробив снаряд і другим дотиком пробив у дальній кут - 2:2.

Але не минуло й п"яти хвилин, як Роббен завдав хитрого удару зі штрафного і м"яч по високій дузі "впав" у дальню дев"ятку, принісши перемогу "Баварії" - 3:2.

Відзначимо, що українець Анатолій Тимощук на полі так і не з"явився.

LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «В напруженому матчі "Баварія" здобула перемогу над "Вердером"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути