середа, 09 липня 2008 21:17

В матчі "Зеніта" глядачі побачили 7 голів, "Москва" зіграла внічию

Санкт-петербурзький "Зеніт" програв вдома "Спартаку" з Нальчика в перенесеному матчі 11-го туру чемпіонату Росії з футболу.

Діючим чемпіонам не вистачило навіть трьох м"ячів, щоб взяти хоч би одне очко - 3:4 на користь гостей.

Вже в першому таймі глядачі побачили чотири м"ячі, причому два з них були забиті в свої ворота. На 11-ій хвилині "Зеніт" повів завдяки автоголу Олександра Амісулашвілі, але через вісім хвилин свої ворота вразив його тезка Анюков - 1:1, а ще через хвилину Рустем Калімуллін вивів спартаківців вперед. Втім, гості раділи недовго - на 24-ій хвилині Костянтин Зирянов поновив рівновагу.

У другому таймі "Зеніт" зусиллями Фатіха Текке знову вийшов вперед, на що "Спартак" відповів м"ячем Міодрага Джудовіча - 3:3 на 58-ій хвилині. А через 10 хвилин Амісулашвілі реабілітувався за автогол і приніс перемогу своїй команді.

"Зеніт" залишився 13-м в турнірній таблиці з 10 очками. А "Спартак" збільшив свій доробок до 19 очок і піднявся з сьомого на п"яте місце. При цьому "Зеніт" за рахунок перенесення кількох матчів на пізніші строки має чотири гри в запасі відносно більшості суперників.

В середу також відбувся перенесений матч 12-го туру між підмосковним "Сатурном" і ФК "Москва". Зустріч завершилася внічию - 0:0. У "Сатурна" стало 13 очок, а у ФК "Москва" - 12. Обидві команди провели по 12 матчів. Лідером чемпіонату Росії є казанський "Рубін" - 26 очок після 12 ігор.

Перенесений матч 11-го туру
Зеніт - Спартак Нч - 3:4 (2:2)

Голи: 1:0 - Амісулашвілі (11, автогол), 1:1 - Анюков (19, автогол), 1:2 - Калімуллін (20), 2:2 - Зирянов (24), 3:2 - Текке (50), 3:3 - Джудовіч (58), 3:4 - Амісулашвілі (68).

Перенесений матч 12-го туру
Сатурн - Москва - 0:0 (0:0)

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «В матчі "Зеніта" глядачі побачили 7 голів, "Москва" зіграла внічию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути