Ексклюзиви
середа, 09 січня 2019 18:41

В інтимному скандалі з Роналду з'явилась нова жертва
5

Колишня подруга Кріштіану Роналду, коли той виступав за "Манчестер Юнайтед", модель Жасмiн Леннард назвала португальця "психом" і пригрозила розкрити його "справжню натуру".

33-річна британська зірка реаліті-шоу "Великий Брат" впевнена, що образ доброї і чесної людини, який створив собі Кріштіану, лише ілюзія. Леннард запропонувала свою допомогу Кетрін Майорзі і її команді юристів у справі зі зґвалтуванням.

За словами Жасмін, вона спілкувалася з Роналду останні півтора року. "Якби у них була хоч половина доказів, вони б жахнулися. Я більше не можу дивитися, як він нахабно бреше", - написала дівчина у Twitter.

Світлини красуні:

 
 
 
Автор: The Daily Mail
 
Автор: The Daily Mail
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явились нові подробиці інтимного скандалу з Роналду

У жовтні минулого року поліція Лас-Вегаса офіційно відновила розслідування у справі про зґвалтування американської моделі Кетрін Майорги, в якому звинувачується Кріштіану Роналду. Жінка повідомила, що інцидент стався у ванній кімнаті одного з готелів Лас-Вегаса, після чого вона зафіксувала пошкодження в лікарні і звернулася в поліцію. Роналду відкидає всі звинувачення.

Зараз ви читаєте новину «В інтимному скандалі з Роналду з'явилась нова жертва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути