неділя, 27 січня 2008 15:47

У фіналі престижного футзального турніру зустрінуться Україна і Росія

У фіналі престижного футзального турніру зустрінуться Україна і Росія
На турнірі в Єкатеринбургу буде дуже принциповий фінал.

У Єкатеринбургу завершився другий півфінальний матч "Кубка Фінпромко-2" між командами Росії і Хорватії

Рахунок в цій зустрічі був відкритий на 14-ій хвилині, коли після розиграшу штрафного Маєвський з меж штрафного майданчика в один дотик переправив м"яч в сітку.

Він же став антигероєм епізоду на 20-ій хвилині, грубо порушивши правила проти хорватського гравця. Арбітр ФІФА Іван Шабанов порахував цей фол навмисним і вилучив капітана збірної Росії з майданчика.

І на самому початку другого тайму хорвати реалізували чисельну перевагу. Після передачі з флангу Шаяхметов зрізав м"яч в свої ворота, хоча в протокол гол записали на хорватського гравця, який робив простріл.  

Проте через 4 хвилини Шаяхметов реабілітувався, видавши своєму партнерові по збірній і клубу "Віз-Сінара" Хамадієву таку передачу, що той міг би закотити м"яч у ворота, образно кажучи, і носом.

Після цього гра пішла повністю під диктування росіян, нечисленні спроби збірної Хорватії відігратися спокійно гасила їх оборона і воротар Зуєв, а на останній хвилині Хамадієв забив ще один м"яч.

Таким чином, в понеділок в матчі за перше місце зіграють Україна і Росія. Початок зустрічі в 16.00 по київському часу, а за дві години до цього на майданчик вийдуть команди Угорщини і Хорватії, щоб посперечатися за третє місце.

Джерело: "Спорт.com.ua"
Зараз ви читаєте новину «У фіналі престижного футзального турніру зустрінуться Україна і Росія ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути