Ексклюзиви
вівторок, 26 січня 2010 13:32

В Єрусалимі гравці "Динамо" молилися біля Стіни Плачу (ФОТО)
12

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Після десяти днів напруженої роботи на тренувальному зборі в Ізраїлі київське "Динамо" у повному складі відвідало стародавнє місто Єрусалим.

Традиційно екскурсія розпочалася з відвідин кварталів старого міста. Тут всі бажаючі змогли придбати сувеніри в численних крамницях і магазинах. Гравці та тренери переважно цікавилися іконами, оберегами, хрестиками.

Останнім пунктом екскурсії стала знаменита Стіна Плачу. Загальне пожвавлення викликав золотий Менор (факт, що в ньому 50 кілограмів чистого золота), подарований Інституту Храму в Єрусалимі президентом "Арсеналу" Вадимом Рабиновичем.

Перед від"їздом до Кейсарії команда дружньо пообідала у вірменському ресторані. Гравці показували один одному придбані сувеніри, обговорювали футбольні новини. "Тренування о шостій", - на завершення обіду оголосив Валерій Газзаєв. З кутка закладу, де сиділо веселе тріо бразильців, пролунав тонкий голос Бетао: "Серйозно?". "Дуже навіть серйозно!", - посміхаючись закінчив Валерій Газзаєв.

ФК "Динамо"













Зараз ви читаєте новину «В Єрусалимі гравці "Динамо" молилися біля Стіни Плачу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути