Ексклюзиви
четвер, 17 листопада 2011 13:20

У Бразилії будуть показувати Лігу Європи

У Бразилії будуть показувати Лігу Європи

УЄФА оголосив про передачу спортивного каналу Esporte Interativo і мережному мовнику Теrrа медіаправ на Лігу Європи в Бразилії на період з 2012 по 2015 рік.

Партнерами Європейського футбольного союзу в освітленні Ліги Європи УЄФА на найближчі три сезони в Бразилії стали компанії Esporte Interativo і Terra, повідомляє сайт УЄФА.

Esporte Interativo кожен ігровий тиждень буде показувати на громадському телебаченні два матчі у прямій трансляції. Крім того, глядачів каналу чекають щотижневий огляд і один поєдинок в запису.

Ведучий мережевий мовник Бразилії Terra придбав права на всі матчі Ліги Європи. Уболівальники зможуть безкоштовно спостерігати поєдинки у прямій трансляції на порталі terra.com.br. Там же будуть доступні щотижневі огляди.

"УЄФА радий оголосити про укладення нових угод з нашими партнерами в Бразилії. Загальнодоступний канал Esporte Interativo в поєднанні з інтернет-мовником Terra забезпечать бразильським уболівальникам всебічне висвітлення Ліги Європи", - йдеться в заяві європейського футбольного союзу.

Зараз ви читаєте новину «У Бразилії будуть показувати Лігу Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути