неділя, 24 липня 2011 13:48

В Азії вже стартував відбір на ЧС-2014

В Азії вже стартував відбір на ЧС-2014

Збірні Узбекистану, Ірану та Саудівської Аравії з перемог почали свій шлях у відбірковому турнірі до чемпіонату світу 2014 року.

Фаворити азіатської конфедерації, які змушені стартувати з другого кваліфікаційного етапу, без проблем розправилися зі своїми суперниками. Так, Узбекистан провів чотири голи у ворота Киргизстану, Іран розгромив Мальдіви (4:0), а Саудівська Аравія - Гонконг (3:0).

Також перемоги в перших матчах здобули Китай, Ірак, Катар, Йорданія, Сінгапур, Таїланд, Кувейт, Оман, Ліван, Сирія та ОАЕ. Єдина нічия була зафіксована в парі Туркменістан - Індонезія (1:1). Матчі-відповіді пройдуть 28 липня.

Нагадаємо, що переможці цих 15 пар отримають путівки в груповий етап. Там вони приєднаються до Японії, Південної Кореї, КНДР, Бахрейну та Австралії і розіграють 10 місць у вирішальному раунді, в якому і визначаться учасники від Азії на Мундіаль 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «В Азії вже стартував відбір на ЧС-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути