субота, 25 червня 2011 10:50

У ФІФА незадоволені підготовкою Бразилії до ЧС-2014

У ФІФА незадоволені підготовкою Бразилії до ЧС-2014

Генсек ФІФА Жером Вальке висловив невдоволення темпами підготовки Бразилії до проведення ЧС-2014 з футболу, повідомляють бразильські ЗМІ.

"У Бразилії немає стадіонів, аеропортів, немає транспортної системи в робочому стані", - заявив він на форумі Inside World Football в Москві.

За його словами, країна, яка вже через три роки має прийняти у себе світову футбольну першість, на даному етапі вже має бути краще підготовлена.

"Я б не сказав, що роботи розпочалися із запізненням, але вони на сьогоднішній день ще мало просунулися", - вважає генеральний секретар ФІФА.

Найбільше занепокоєння керівництва Міжнародної асоціації футбольних федерацій викликає будівництво стадіону в Сан-Паулу. Його проект тільки нещодавно був затверджений владою найбільшого бразильського мегаполіса і поки існує лише на папері.

"Стадіон, який претендує на проведення матчів чемпіонату світу, не можна добудовувати за кілька днів до початку першості, це неприпустимо", - зазначив Вальке.

За інформацією оргкомітету ЧС-2014 в Бразилії, з 12 стадіонів, де пройдуть ігри чемпіонату, тільки арена в Сан-Паулу відстає від графіка. Роботи на інших 11 майданчиках йдуть у повній відповідності з нормативами ФІФА.

Зараз ви читаєте новину «У ФІФА незадоволені підготовкою Бразилії до ЧС-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути