четвер, 20 травня 2021 06:11

В Англії забили гол із 40 метрів

В Англії забили гол із 40 метрів
Едінсон Кавані розігрався в сотанніх матчах. Фото: Reuters

У 37-му турі АПЛ "Манчестер Юнайтед" приймав на "Олд Траффорд" одного з аутсайдерів ліги - "Фулгем". Порадувати своїх уболівальників результатом манкуніанці не змогли, втративши перемогу за 15 хвилин до фінального свистка.

Рахунок в матчі відкрив нападник "червоних дияволів" Едінсон Кавані. Хвилиною раніше форвард "Юнайтед" завалився в штрафний гостей, але суддя не показав на "точку". Уже через кілька миттєвостей футболісти "МЮ" забили ефектний гол, який один з фанатів назвав "голом сезону".

Після декількох перепасовок гравців "Юнайтед" на своїй половині поля м'яч дійшов до Де Геа. Іспанський воротар, перебуваючи під пресингом нападника гостей, швидко знайшов продовження атаки, відправивши м'яч на невеликій висоті в центр поля. Бруну Фернандеш, якому був адресований пас, не зміг перевести м'яч п'ятою і пропустив його, що зіграло на руку Кавані. У центрі оборони "Фулгема" утворилася діра, і Кавані, скориставшись вільним простором, в один дотик з 40 метрів відправив м'яч за комірець воротарю.

Цей м'яч став для 34-річного уругвайця десятим у нинішньому розіграші АПЛ, а Давид де Хеа вперше в чемпіонаті Англії відзначився гольовою передачею. В історії "МЮ" востаннє таке вдавалося Едвіну ван дер Сару в 2011 році. Уругвайський форвард став третім гравцем в історії "МЮ", який забив більше 10 голів за один сезон Прем'єр-ліги у віці понад 33 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ліверпуль" у видовищному матчі переміг "Ман Юнайтед"

"Манчестер Юнайтед" в 37 матчах набрав 71 очко і залишився на другому місці в турнірній таблиці АПЛ сезону-2020/2021. "Фулгем" розташовується на 18-му. "Дачники" вже точно залишають еліту англійського футболу і повертаються в Чемпіоншип.

Зараз ви читаєте новину «В Англії забили гол із 40 метрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути