Ексклюзиви
вівторок, 27 листопада 2012 14:41

В Англії вболівальнику-нацисту довічно заборонили відвідувати стадіон

В Англії вболівальнику-нацисту довічно заборонили відвідувати стадіон
Епізод матчу між "Вест Хемом" і "Тоттенхемом". Фото: reuters.com

Англійський футбольний клуб "Вест Хем Юнайтед" довічно заборонив вболівальнику відвідувати матчі за участю команди. Про це повідомляє сайт видання The Telegraph.

Вболівальник, ім'я якого не називається, був покараний за поведінку під час гри 13-го туру чемпіонату Англії з "Тоттенхемом". Ця зустріч пройшла 24 листопада і завершилася перемогою "Тоттенхема" з рахунком 3:1.

По ходу матчу цей уболівальник був помічений з піднятою верх правою рукою, що було розцінено як нацистське вітання. Після матчу фанат "Вест Хема" був затриманий і попереджений про неприпустимість подібної поведінки. Був затриманий ще один уболівальник, який викрикував антисемітські кричалки.

У "Вест Хемі" заявили, що клуб і надалі буде позбавляти вболівальників права відвідування стадіону, якщо вони будуть помічені в антисемітизмі і расизмі.

"Тоттенхем" часто зазнає образ на грунті антисемітизму. Вважається, що клуб користуються великою підтримкою серед єврейського населення Лондона. Останній такий випадок був зафіксований 22 листопада під час зустрічі групового турніру Ліги Європи з римським "Лаціо". По ходу гри італійські вболівальники неодноразово вигукували антисемітські гасла.

Зараз ви читаєте новину «В Англії вболівальнику-нацисту довічно заборонили відвідувати стадіон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути