Ексклюзиви
неділя, 13 жовтня 2019 08:39

Усик заставив здатися американського ветерана

 

На "Wintrust Arena" в Чикаго, США, відбувся дебют в надважкій вазі колишнього короля першої важкої ваги, українця Олександра Усика. Він без проблем розібрався з американцем Чаззом Візерспуном – кут суперника відмовився від продовження бою в перерві між сьомим і восьмим раундами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нокаутує, коли захоче": Олександр Усик дебютує в надважкій вазі

Стартовий раунд кримчанин присвятив розвідці, кружляючи довкола суперника. Той зайняв центр рингу, діяв першим номером, пострілював з дистанції і намагався підтискати фаворита.

З другого раунду все стало на свої місця. Усик перехопив ініціативу і від раунду до раунду збільшував свою перевагу. Він був легкий на ногах, чудово пересувався, мав величезну перевагу у швидкості. З четвертого раунду почав вкладатися в удари, а з п'ятого на вибір почав розстрілювати опонента. В шостому Усик був близький до завершення бою, але Візерспун "дожив" до гонгу. В сьомому українець збільшив темп до максимуму. Рефері вже мав підстави зупинити бій, але дав його продовжити. Проте в перерві перед восьмим раундом кут Візерспуна відмовився від продовження поєдинку.

Перемога Олександра Усика, яка не дала відповіді на питання, як він буде виглядати проти топових супертяжів. Чазз Візерспун – не той тест, який допоміг прояснити цю ситуацію. Бій з ним після 11-місячної паузи можна вважати розминочним перед наступними серйозними випробуваннями.

Перемога Олександра Усика не дала відповіді на питання, як він буде виглядати проти топових супертяжів

В післяматчевому коментарі Усик гукнув: "Дякую!" трибунам, які дуже гучно його підтримували протягом усього бою. А також заявив, що прийме чемпіонський бій, якщо отримає таку нагоду. Він є обов'язковим претендентом по лінії WBO і вже в наступному поєдинку може зустрітися з переможцем матчу-реваншу між американцем Енді Руїзом та британцем Ентоні Джошуа – він запланований на 7 грудня.

Олександр здобув 17-ту перемогу, 13-ту дострокову.

Зараз ви читаєте новину «Усик заставив здатися американського ветерана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути