понеділок, 12 квітня 2021 11:07

Усик розповів, чому не хоче битися із Джойсом

Усик розповів, чому не хоче битися із Джойсом
Олександр Усик перейшов у суперважку категорію у 2019 році. Фото: REUTERS

Український боксер Олександр Усик не хоче битися проти британця Джо Джойса, бо чекає на можливість провести чемпіонський бій.

Усик хоче дочекатися офіційного оголошення бою між Тайоном Ф'юрі та Ентоні Джошуа за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі, а вже потім визначатися зі своїм наступним суперником, повідомляє "Трибуна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Евакуатор забрав автомобіль Усика

"Ми все ще чекаємо на рішення WBO, чи санкціонували вони бій Джошуа в Ф'юрі, чи ні. Я перебуваю на першому рядку рейтингу організації. Якщо я домовлюся й поб'юся з Джойсом, то можу втратити цю позицію. Мені б не хотілося цього. Нас туди поставили, ми це заслужили, а тепер хочемо справедливо мати свій шанс на повноцінний титул.

Якщо все-таки нам не дадуть шансу з Джошуа – я хочу боксувати на задоволення собі й фанатам. І бажано, щоб цей поєдинок відбувся в Україні. У цьому випадку, швидше за все, суперником стане Джойс", – зазначив українець.

30 жовтня 2020 року Олександр Усик переміг британця Дерека Чісору одноголосним рішення суддів. Тепер українець претендує на чемпіонський бій з Ентоні Джошуа, але той має провести 2 бої проти Тайсона Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі.

Зараз ви читаєте новину «Усик розповів, чому не хоче битися із Джойсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути