пʼятниця, 21 грудня 2012 16:13

Усик, Ломаченко, Берінчик і Гвоздик вперше битимуться в ролі "отаманів" 11 січня

Усик, Ломаченко, Берінчик і Гвоздик вперше битимуться в ролі "отаманів" 11 січня
За словами Шатернікової, тренери й лікарі команди працюють над тим, щоб олімпійці вийшли в ринг у повній бойовій готовності. Фото: Анатолій БАБАК

Українські титуловані боксери-олімпійці вперше вийдуть на ринг у складі команди "Українські отамани" 11 січня. У рамках Всесвітньої серії боксу (WSB) вони протистоятимуть у Києві команді з Великобританії "British Lionhearts", яка наразі посідає другу сходинку турнірної таблиці групи "Б".

Про це на прес-конференції розповіла відома колишня боксерка України, координатор проекту "Українські отамани" Аліна Шатернікова.

"11 січня у складі команди "Українські отамани" вперше виступатимуть наші олімпійці: Василь Ломаченко, Олександр Усік, Денис Берінчик і Олександр Гвоздик, – говорить вона. – Зараз боксери повним ходом готуються до поєдинків. Перший етап їхньої підготовки пройшов в Одеській області, а зараз вони тренуються на Олімпійській базі у Конча-Заспі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українські отамани" перемогли американців

За словами Шатернікової, тренери й лікарі команди працюють над тим, щоб уникнути травматизму чи якихось вірусів.

"Тому ми дуже чекаємо й сподіваємося на те, що олімпійці вийдуть у ринг проти команди з Великобританії у повній бойовій готовності", – зазначила організатор "отаманів".

Українська команда у WSB провела чотири матчі, три з яких програла казахам, німцям та італійцям. В останньому своєму поєдинку "отамани" впевнено здолали "Американських нокаутерів" у Броварах із рахунком 4:1. Наразі "Українські отамани" мають у своєму активі 5 очок і посідають передостаннє місце в групі.

Зараз ви читаєте новину «Усик, Ломаченко, Берінчик і Гвоздик вперше битимуться в ролі "отаманів" 11 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути