Ексклюзиви
середа, 30 січня 2008 13:32

Ющенко доручив розробити план заходів зі святкування 100-річчя українського хокею

Президент Віктор Ющенко доручив Кабінету Міністрів за участі Федерації хокею протягом 3 місяців розробити план заходів зі святкування 100-річчя українського хокею.

Відповідно до указу, з метою розвитку олімпійського руху й популяризації хокею в Україні, підняття на належний рівень змагань національного чемпіонату й участі української збірної команди з хокею й хокейних клубів у світових й європейських змаганнях, Ющенко доручив підготувати святкування в 2010 році 100-річчя українського хокею.

Зокрема, Президент доручив Кабміну до 1 березня створити організаційний комітет з підготовки святкування 100-річчя українського хокею й затвердити його персональний склад, при цьому Кабмін повинен вирішити питання фінансування витрат цих заходів.

Крім цього щорічно починаючи з 2009 року уряд повинен до 1 березня інформувати про хід виконання державної цільової соціальної програми "Хокей України".

Також Президент рекомендує органам місцевого самоврядування передбачати у відповідних програмах розвитку фізичної культури й спорту заходи з розвитку хокею й забезпечувати їх належне фінансування.

У жовтні 2007 року Кабінет Міністрів заявляв про намір забезпечити будівництво 30 хокейних майданчиків зі штучним покриттям до 2013 року, повідомляють "Українські новини"

Зараз ви читаєте новину «Ющенко доручив розробити план заходів зі святкування 100-річчя українського хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути