пʼятниця, 04 вересня 2009 09:59

US Open. Сестри Бондаренко закінчили виступи в парному розряді

US Open. Сестри Бондаренко закінчили виступи в парному розряді

Катерина і Олена Бондаренко закінчили сумісні виступи на US Open, практично не розпочавши їх.

Суперницями українок була іменита, якщо вважати по одиночці (7 і 9 номер світового жіночого табеля про ранги!), російсько-білоруська пара Азаренко/Звонарьова.

Перший сет немов став продовженням провального матчу старшої сестри. 18% виграних на першій подачі м"ячів, жахлива гра на прийомі, і, як результат - розгром за 22 хвилини.

У другому сеті сестри зібралися. Подаючи першими, вони швидко повели з рахунком 3:0, а потім зав"язалася невелика боротьба, з такими звичними для жінок обопільними брейками. Але в результаті, взявши подачу суперниць (які, до речі, були посіяні на турнірі під 16-м номером), Бондаренки таки відстояли другий сет, зігравши в ньому майже в два рази довше, ніж в першому - 39 хвилин.

Третій сет стартував песимістично. Наші дівчата знову програли свою подачу. Протягом сету вони програвали з рахунком 2:4, героїчно зрівняли рахунок - 4:4. Проте, потім, на своїй подачі, в довгому геймі, вони знову програли. Поборовшись в останньому геймі, Бондаренки з першого ж матчболу віддали гру суперницям. Майже годину тривав вирішальний сет цієї битви.

На жаль, цілком закономірна поразка дівчат, адже в їхній грі був лише один сплеск на початку другого сету, а за всіма компонентами статистики вони програли суперницям, які, до речі, теж видали далеко не геніальний матч.

US Open. Жінки

Парний розряд. Перший коло

Катерина Бондаренко/Олена Бондаренко (Україна) - Вікторія Азаренко (Білорусь) /Віра Звонарьова (Росія) 1-6, 6-4, 4:6

Турнір

Зараз ви читаєте новину «US Open. Сестри Бондаренко закінчили виступи в парному розряді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути