пʼятниця, 28 серпня 2009 08:55

US Open. Коритцева і Марченко - у фіналі кваліфікаційного турніру

US Open. Коритцева і Марченко - у фіналі кваліфікаційного турніру

Українська тенісистка Марія Коритцева вийшла у фінал кваліфікації на Відкритому чемпіонаті США. У другому раунді українка, посіяна під 20 номером, розгромила іспанську тенісистку Елоїзу Композіто -де Андрес: 6-2 6-1.

Донеччанин Ілля Марченко вперше в професійній кар"єрі пробився у фінал кваліфікації турніру Великого Шолома. У другому раунді відбору на Відкритому чемпіонаті США українець в трьох партіях обіграв німецького тенісиста Даніеля Брандса, посіяного під 13 номером: 3-6 7-5 6-4. За місце в основній сітці таких престижних змагань Ілля змагатиметься з швейцарцем Марко К"юдінеллі (32-й номер посіву)

Тетяна Лужанська, вслід за Юлією Бейгельзімер капітулювала перед п"ятою ракеткою жіночого відбіркового турніру Анжелік Кербер з Німеччини. Тетяна також нав"язала суперниці боротьбу, але все таки поступилася в трьох сетах: 3-6 7-5 3-6.

Українська тенісистка Ольга Савчук не змогла вийти у фінал кваліфікації Відкритого чемпіонату США. У другому раунді відбірного турніру донеччанка поступилася росіянці Ксенії Ликіній: 6-2 4-6 3-6.

Український тенісист Сергій Бубка завершив свої виступи на Відкритому чемпіонаті США. У другому раунді кваліфікації донеччанин поступився другій ракетці відбіркових змагань Орасіо Себалосу з Аргентини: 3-6 4-6. До речі, Себалос входить в кращу сотню світового рейтингу, розташувавшись на 76-ій сходинці.

Sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «US Open. Коритцева і Марченко - у фіналі кваліфікаційного турніру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути