четвер, 02 вересня 2010 11:00

US Open. Азаренко залишила корт в інвалідному візку (ВІДЕО)

US Open. Азаренко залишила корт в інвалідному візку (ВІДЕО)

Білоруська тенісистка Вікторія Азаренко, яка займає 11-е місце в рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA), втратила свідомість під час матчу другого кола Відкритого чемпіонату США (US Open) проти Хісели Дулко з Аргентини. Медики виявили в Азаренко легкий струс мозку. Про це повідомляє інтернет-видання Tennis.com.

Перед грою з Дулко Азаренко розминалися у тренувальному залі і під час пробіжки вдарилася головою. Білоруська тенісистка підкреслила, що вона порадилися з лікарями і вирішила вийти на корт, але в ході гри відчувала головний біль і запаморочення.

У першому сеті матчу з Дулко за рахунку 5:1 на користь аргентинської спортсменки Азаренко втратила свідомість і впала на корт. Білоруській тенісистці надали допомогу, після чого вона залишила корт в інвалідному візку.

Таким чином, Дулко вийшла до третього кола US Open. За вихід в четверте коло аргентинська тенісистка побореться з росіянкою Анастасією Павлюченковою.

Нагадаємо, Олена Бондаренко в матчі другого кола обіграла американку Мелані Уден з рахунком 6-2 7-5. У третьому колі українку чекає зустріч з шостою сіяною, діючою чемпіонкою Ролан Гаррос, італійкою Франческою Ск"явоне.

Раніше Сергій Стаховський вперше у професійній кар"єрі вийшов у другий раунд Відкритого чемпіонату США.

За матеріалами Лента, Sapronov-Tennis

Зараз ви читаєте новину «US Open. Азаренко залишила корт в інвалідному візку (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути