Ексклюзиви
середа, 15 квітня 2020 12:15

Юран напав на Алієва за слова про український Крим

Юран напав на Алієва за слова про український Крим
Сергій Юран перебіг до Росії, бо йому пообіцяли московську квартиру. Фото "Чемпіонат"

Головний тренер російських "Хімок" Сергій Юран прокоментував висловлювання колишнього півзахисника київського "Динамо" і московського "Локомотива" Олександра Алієва, який раніше сказав, що Крим - це Україна.

"Якщо ти футбольна людина - говори про футбол. Якщо ти політик - говори про політику. Якщо ти, Алієв, все життя грав і тренувався, говорити про політику - повна маячня. Людина або несповна розуму, або можу побажати йому, щоб закушував.

Зараз у світі одна тема: як швидше знайти вакцину й уникнути загальної біди, щоб люди не помирали. Він же не просто комусь на кухні це сказав, а висловив це у пресі. Щоб таке висловлювати, ти повинен як мінімум бути компетентним у цьому питанні. А як максимум знати, як це працює зсередини.

Якщо ти футболіст і говориш про політику, треба робити поправку на голову. Повторюся, найважливіше зараз - вакцина і життя людей. Давайте ми об'єднаємося і допоможемо українцям, росіянам, італійцям, щоб усюди люди не вмирали. Смерть - це найбільша трагедія людини", - сказав Юран.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Їм запропонували квартири": чому українські футболісти зрадили батьківщину

Сергій Юран народився в Луганську. Виступав за київське "Динамо" наприкінці 80-х - на початку 90-х минулого століття. Потім перейшов у португальську "Бенфіку". Незабаром отримав квартиру в Москві і став виступати за збірну Росії.

Зараз ви читаєте новину «Юран напав на Алієва за слова про український Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути