вівторок, 14 квітня 2020 14:49

"Кримчани були і залишаться для мене українцями" - Алієв

"Кримчани були і залишаться для мене українцями" - Алієв
У 2009 році Олександр Алієв був одним із лідерів "Динамо". Фото: ФК "Динамо"

Експівзахисник "Динамо" і збірної України Олександр Алієв розповів про своє ставлення до анексії Криму.

"Коли я приїхав в Україну, він був українським. Зараз - це Росія. Але кримчани були і залишаться для мене українцями. Десь я дивлюся новини, де кримчани скаржаться. Але самі розумієте, по телевізору все можуть говорити. Доброго не почуєш, завжди щось погано.

Я приїхав в молодості в Україну, і пам'ятаю, їздив на збори з "Динамо" в Ялту. Тоді існувала команда "Таврія" з Сімферополя - вони грали в чемпіонаті України.

Крим - це Україна. Хочу, щоби братні народи Росії і України жили так само, як це було до 2013 року. Щоб ми дружили і добре ладнали, для мене це важливо.

Повернути Крим Україні? Це президенти повинні між собою домовлятися. Те, що ми бачимо по телевізору, що там Порошенко звинувачують... Ніхто нічого не знає. Якби люди знали правду, то все б давно вирішилося. І ніхто б не забирав у нас Крим, все було б нормально", - сказав Алієв в інтерв'ю sport24.ru.

Олександр Алієв народився у Хабаровську. Був в Академії "Спартака". 1999 року переїхав в Україну. Виступав за київське "Динамо", "Дніпро", "Локомотив". Провів 28 матчів за збірну України. Учасник Євро-2012.

Зараз ви читаєте новину «"Кримчани були і залишаться для мене українцями" - Алієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути