Ексклюзиви
понеділок, 30 квітня 2012 16:31

УПЛ визначилася з місцем проведення "Золотого" матчу

УПЛ визначилася з місцем проведення "Золотого" матчу

Як повідомив ведучий програми "Футбольний уїк-енд" в разі проведення Золотого матчу між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем", вирішальна гра сезону в Прем'єр-лізі пройде на Славутич-Арені (вміщує 12,000 глядачів) в Запоріжжі.

Як варіанти також розглядалися стадіони в Одесі та Сумах. Арени, де пройдуть Євро-2012 відразу відпали, тому що ті з 11 травня перейдуть під управління УЄФА, повідомляє офіційний сайт київського "Динамо".

Про те, як буде проведена організація можливо головної гри сезону Прем'єр-ліги 2011/12 говорить директор запорізької Славутич-Арени Максим Лупашко:

"Зробимо все можливе, щоб" золотий матч "перетворився на справжнє свято футболу. І "Динамо" і "Шахтар" не вперше приїдуть в Запоріжжя, і тут їм буде і затишно, і комфортно", - запевнив Максим Володимирович.

За три тури до фінішу у "Динамо" і "Шахтаря" по 70 очок. Якщо рівність збережеться, на 13 травня і намічений "Золотий" матч.

Зараз ви читаєте новину «УПЛ визначилася з місцем проведення "Золотого" матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути