субота, 30 жовтня 2021 19:16

Юні таланти "Шахтаря" блискуче провели матч із "Десною"

Юні таланти "Шахтаря" блискуче провели матч із "Десною"
"Десна" провалилася упродовж двох хвилин. Фото: "Шахтар"

Донецький "Шахтар" обіграв у Києві чернігівську "Десну" — 4:1 і скоротив відставання від київського "Динамо".

Донеччани оговталися від нищівної поразки від "Реала" й дуже швидко відкрили рахунок. Відзначився Манор Соломон. Перед цим антигерой матчу з мадридцями Додо втік по флангу й прострілив точно на ізраїльтянина. Манор загалом провів непоганий матч. Поки він грав на рідній позиції, захисники "Десни" не знали, що з ним робити і як протидіяти.

Були у цій грі й спражні герої. Тете й Георгій Судаков, фактично, зробили всю гру. Особливо несподіваним було перетворення Судакова. Він і гол забив красивий, і не полінувався піти у відбір й цілком заслужив стати асистентом голу Фернандо. Тете теж відзначився більярдним ударом і великим обсягом роботи на чужій половині поля.

Не вражав Трубін. Явно видно, що хлопець не набрав форми після травми. До того ж Анатолій почав невпевнено діяти на виході. Якби не Маркос Антоніо, який виніс м'яч з лінії воріт, Трубін мав би два пропущені голи. Очевидно, в Мадриді має грати Андрій Пятов. Інакше "Шахтарю" знову не уникнути розгрому.

Гості виявилися лише блідою тінню "Десни" минулорічного зразка. І якщо в нападі все ще більш-менш непогано, то в захисті суцільні провали. По-хорошому "Шахтар" мав забивати 7-8 м'ячів.

Після гри з "Чорноморцем" трохи перехвалили Мудрика. Хлопець і технічний, і швидкий, але занадто вже метушливий. Неозброєним оком видно, як Михайлові бракує холоднокровності у вирішальні моменти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справжній капітан - Сидорчук приніс "Динамо" складні три очки у Маріуполі

Після цієї перемоги гірники набрали 32 очки й на три пункти відстають від київського "Динамо". Наступний матч "Шахтар" зірає вже найближчої середи в Лізі чемпіонів. Донеччани протистоятимуть у Мадриді місцевому "Реалу".

Зараз ви читаєте новину «Юні таланти "Шахтаря" блискуче провели матч із "Десною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути