вівторок, 01 жовтня 2019 16:28

Юнаки "Шахтаря" уникли поразки від "Аталанти" на останній доданій хвилині

Юнаки "Шахтаря" уникли поразки від "Аталанти" на останній доданій хвилині
"Шахтар" урятувався на останній хвилині

У дебюті зустрічі у донеччан гра йшла: завдяки високому пресингу вдавалося створювати гостроту біля воріт "Аталанти". Один з моментів при високому відборі потрібно було доводити до гола. Також запам'ятався класний удар зі штрафного від Сікана, з яким упорався голкіпер господарів.

Повідомляє ua-football.com

Активність і намагання все ж принесли результат: Сікан заробив пенальті, а Мудрик і Судаков 11-метровий розіграли.

Поступово "Аталанта" почала збільшувати інтенсивність. "Шахтарю" ставало все важче, і втримати перевагу в рахунку не вдалося навіть до перерви. Одне з головних зброй бергамаскі сьогодні (флангові подачі) принесло успіх: Гісланді навісив, а Пікколі замкнув.

Тиск на ворота Трубіна продовжився і після перерви. Якоїсь контргри у відповідь наші футболісти показати були практично не в силах. І в підсумку навіть нічийний результат утримати не вийшло: знову пройшла передача з флангу в штрафну (тепер низом) і той же Пікколі її замкнув.

"Аталанта", схоже, завчасно увірувала в свою перемогу (перевага господарів насправді була великою), тому стала відпускати контроль над ситуацією. За що поплатилася вже в компенсований час: Абдуллаєв останнім ударом в матчі метрів з 25-ти послав м'яч у праву "дев'ятку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маліновський почне в старті гру проти "Шахтаря"

"Шахтар" і "Аталанта" продовжують ділити третє і четверте місця в своїй групі. Наступним суперником донеччан буде загребське "Динамо". Зустріч відбудеться 22 жовтня на базі "Металіста" в селищі Високий за кілька годин до гри головних команд.

Зараз ви читаєте новину «Юнаки "Шахтаря" уникли поразки від "Аталанти" на останній доданій хвилині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути