неділя, 22 серпня 2010 17:13

Юнацька Олімпіада. Українці здобули шість медалей

Юнацька Олімпіада. Українці здобули шість медалей

В черговий змагальний день І Юнацьких Олімпійських ігор українці 6 разів піднімалися на п"єдестал пошани, при чому тричі на честь перемог наших атлетів лунав гімн України.

Герой Юнацької Олімпіади в Сінгапурі гімнаст Олег Степко знову продемонстрував свою блискучу майстерність і переконливо переміг у вправах на брусах. Відзначимо, що для Степка це вже 4 нагорода, до того ж 2 золота.

Дві золоті медалі на рахунку наших легкоатлетів. Першим до фінішу 10км змагань зі спортивної ходьби дістався наш Ігор Лященко, а у метанні списа Катерина Дерун встановила особистий рекорд (54.59) і, як виявилось, найкращий результат, а з ним й отримала золоту медаль.

Відбулись вирішальні заїзди у веслуванні на байдарці і каное. Анатолій Мельник продемонстрував 2-й результат у спринті серед каноїстів і здобув "срібло". З другим показником завершив змагання стрибунів у воду на 3-метровому трампліні Олександр Бондар.

Розпочали боротьбу за нагороди стрілки – і тут українці також на подіумі – Сергій Куліш став володарем "бронзи" у змаганнях з пневматичної гвинтівки 10м.

Відтак на рахунку юних олімпійців України 25 нагород, 8 з яких золоті, 8 срібних та 9 бронзових.

НОК України

Зараз ви читаєте новину «Юнацька Олімпіада. Українці здобули шість медалей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути