Ексклюзиви
вівторок, 23 жовтня 2018 17:00

Юнацька Ліга УЄФА: "Шахтар" не втримав перемогу над "Манчестер Сіті"

Юнацька Ліга УЄФА: "Шахтар" не втримав перемогу над "Манчестер Сіті"
"Шахтар" на останніх хвилинах втратив перемогу над "Манчестер Сіті". Фото: ФК Шахтар

Юнацька команда донецького "Шахтаря" зіграла внічию з однолітками з "Манчестер Сіті".

"Гру під контроль взяли англійці. Небезпечними були прориви Матондо лівим флангом, Поведа та Бернабе шукали щастя дальніми ударами, а їхні партнери постійно "вантажили" штрафну зону донеччан кросами з флангів. Здавалося, що забитий м'яч у ворота Шахтаря – питання часу. Яскраво про це свідчить і статистика першого тайму за ударами – 1:12 на користь манкуніанців. Щоправда, в площину воріт гості влучили лише одного разу.

Після сухої першої половини гри Манчестер Сіті рішуче взявся до справи зі старту другого тайму. Матондо небезпечно пробив метрів із 20-ти, але цей удар парирував кіпер українців Трубін. Були й інші нагоди. Проте, на 62-й хвилині стався ключовий епізод матчу: капітан англійців Фелікс Нмеча грубо зіграв у центрі поля й заслужено отримав другу жовту картку.

Шансом зламати хід поєдинку Шахтар скористався не відразу. За інерцією манкуніанці ще продовжували активно вести гру, але більше простору отримали й "гірники". Як наслідок, більша кількість фолів і незлагодженої гри в обороні, через які донеччани збільшили частку стандартів. Саме один із них і приніс успіх господарям. На 73-й хвилині Судаков заробив кутовий, а Кулаков після подачі класно вистрибнув на ближній стійці й головою відправив м'яч у дальній кут воріт – 1:0.

Фінальний відрізок поєдинку команди провели на зустрічних курсах. Манчестер Сіті кинув усі сили на те, щоб зрівняти рахунок, а юнаки Шахтаря спробували зловити гостей на контратаках. Більше пощастило "містянам". На 90+5-й хвилині Трубін незграбно відбив перед собою легкий удар Гомеса, а Хервуд-Беліс спокійно відправив м'яч у сітку. Отже, нічия 1:1, яка дозволила обом колективам набрати перші очки в нинішньому розіграші Юнацької ліги УЄФА. Це, однак, фактично позбавляє шансів і Шахтар, і Манчестер Сіті на вихід із групи, адже їхні однолітки з Ліона та Хоффенхайма вже мають по 6 очок", - розповідає "Футбол24".

Юнацька ліга УЄФА 2018/19, група F

Шахтар – Манчестер Сіті 1:1

Голи: Кулаков, 73 – Хервуд-Беліс, 90+5

Вилучення: Ф. Нмеча, 62 (друга жовта картка, МС)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" втратив ще одного лідера перед Лігою чемпіонів

Головні команди "Шахтаря" та "Манчестер Сіті" зіграють согодні о 22:00.

Зараз ви читаєте новину «Юнацька Ліга УЄФА: "Шахтар" не втримав перемогу над "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути