субота, 03 вересня 2011 16:10

Ультрас "Динамо" обіцяють, що європейці будуть шоковані на Євро-2012

Ультрас "Динамо" обіцяють, що європейці будуть шоковані на Євро-2012

Представники фанатського руху київського "Динамо" прокоментували скандальні події з побиттям працівника клубу Андрія Саламатова під час матчу з львівськими "Карпатами".

На їхню думку, ця людина в день матчу навіть взагалі не повинна була бути присутньою на стадіоні, оскільки давно відомий в Інтернеті як затятий українофоб і був помічений в соціальних мережах в групах "НКВД" і "Я чекист".

"Саламатов не мав права відбирати портрет Романа Шухевича у львівських уболівальників, - заявив представник фан-клубу "Динамо" Тарас Кузьменко. - Його дії ми розцінюємо як організовану провокацію з метою затіяти масові безлади на стадіоні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс звільнив співробітника "Динамо", який зірвав банер з Шухевичем

Події під час матчу "Динамо" - "Карпати" в черговий раз показали, що в Україні не ведеться підготовка футбольних стюардів.

"У нас немає в країні жодного кваліфікованого стюарда, - переконаний Кузьменко. - До Євро-2012 залишається вже менше 300 днів, і коли сюди приїдуть європейці, то вони просто будуть шоковані".

На його думку, в спеціалізованих секторах для організованих фанатів взагалі не потрібні стюарди. Такий досвід уже є, все і без них проходить добре, заявили "ультрас".

ФОТОРЕПОРТАЖ, ВІДЕО: "Динамо" можуть серйозно покарати через Бандеру з Шухевичем

Дуже напружені у київських фанатів стосунки з міліцією. За їхніми словами, правоохоронці ставляться до них зайво упереджено. Наприклад, багато вболівальників зареєстровані в документах райвідділів, як скінхеди, хоча не мають до них ніякого відношення.

"Майже всі фанати "Динамо" "проходять", як скінхеди. Я в тому числі", - сказав глава фан-клубу "України" Ігор Мазур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я проти Бандери, Сталіна та Берії на стадіоні" - Суркіс

Як раніше повідомлялося, українська Прем'єр-ліга оштрафувала "Динамо" за інцидент під час матчу з "Карпатами" на 100 тисяч гривень. У разі повторення подібних ситуацій, стадіон ім. В. Лобановського буде дискваліфікований.

Нагадаємо, минулого року "Динамо" вже грало домашній матч при порожніх трибунах, після того як фанати побили стюардів під час поєдинку з київським "Арсеналом".

Зараз ви читаєте новину «Ультрас "Динамо" обіцяють, що європейці будуть шоковані на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

87

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути