Ексклюзиви
четвер, 08 січня 2009 12:54

Українським клубам нічого не світить в Кубку УЄФА - букмекери

Українським клубам нічого не світить в Кубку УЄФА - букмекери

Всі три українські клуби не є фаворитами в матчах 1/16 фіналу Кубка УЄФА. Букмекерів не вразила гра харківського "Металіста" на груповому етапі турніру. У "Динамо" майже немає шансів проти "Валенсії". Трохи вище за інших котирується донецький "Шахтар".

На думку букмекерів, в 1/16 фіналу Кубка УЄФА перевага буде у клубів з Іспанії та Італії, враховуючи розпал тамтешніх чемпіонатів і те, ким вони представлені в другому за престижністю європейському клубному турнірі. Так, в середньому на вихід в наступний етап на "Сампдорію" коефіцієнт становить - 1,44, а на "Металіст" - 2,50.

Харків"яни можуть не сильно переживати, що їх сильно занижують. Така сама пара "Фіорентина" (1,44) - "Аякс" (2,50). Ще менше шансів, на думку букмекерів, у бременського "Вердера" (2,60) проти "Мілана" (1,42).

Що стосується "Динамо" в суперництві з "Валенсією", то тут можна добре заробити. Якщо кияни пройдуть іспанців, то зіграє ставка з коефіцієнтом - 3,10. Якщо ви поставите на "Валенсію" - 1,30, але аналітики попереджають, що тут може бути сенсація.

Рівніше за рівнем пари "Шахтар" (2,10) - "Тоттенхем" (1,62), але все таки перевага в успішніших в кубкових баталіях лондонців. Таким же фаворитом є англійська "Астон Вілла" (1,62) в поєдинку з московським ЦСКА (2,10).

І лише пітерський "Зеніт" (1,68), на думку букмекерських контор, має перевагу перед "Штутгартом" (2,00).

terrikon

Зараз ви читаєте новину «Українським клубам нічого не світить в Кубку УЄФА - букмекери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути