Ексклюзиви
неділя, 14 вересня 2008 17:35

Український футболіст приносить перемогу російському клубу

Казанський "Рубін" у неділю отримав домашню перемогу над столичним "Динамо" в центральному матчі 21-го туру чемпіонату Росії з футболу. Ця перемога лідера чемпіонату над найближчим переслідувачем довела відрив "Рубіна" від другого місця в турнірній таблиці до 9 очок за дев"ять турів до фінішу, що істотно збільшує шанси підопічних Курбана Бердиєва до першого в історії клубу титулу чемпіонів країни.

Єдиний м"яч у цьому матчі був забитий на 2-ій хвилині зустрічі, коли господарі поля провели свою першу атаку. У цьому епізоді динамівець Люк Уїлкшир кинувся під удар Хасана Кабзе, але до м"яча, що відскочив від австралійця, швидше всіх настигнув Сергій Ребров, який впритул розстріляв незахищений кут воріт Жідрунаса Карчемарскаса. Після такого невдалого для себе початки матчу ініціативою оволоділо "Динамо", але команда Андрія Кобелева так і не змогла відігратися.

Надалі обидва суперники мали моменти для того, щоб змінити рахунок матчу, але цього не трапилося, і він так і закінчилася з рахунком 1:0 на користь "Рубіна".

У інших турах суперниками "Рубіна" будуть "Спартак" М, "Москва", "Спартак" Нч, "Шинник", "Крилья Совєтов", "Сатурн", "Терек", ЦСКА та "Локомотив".

Ім"я футбольного чемпіона Росії-2008 стане відоме 22 листопада.

"Новости Mail.ru"

Зараз ви читаєте новину «Український футболіст приносить перемогу російському клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути