понеділок, 26 червня 2017 16:39

Український боксер у Москві одягнув футболку з українським Кримом

Український боксер Андрій Руденко прибув до Москви, де 1 липня проведе бій зі скандальним росіянином Олександром Повєткіним. У столиці Росії 33-річний суперважковаговик із Дніпра посперечається за вакантний пояс інтерконтинентального чемпіона за версією Всесвітньої боксерської організації.

Руденко одразу після прильоту позував для промоутерської компанії "Світ боксу". Андрій не побоявся одягнути футболку з картою України в жовто-синіх барвах і з територією анексованого Криму.

 

Андрія Руденка назвали явним аутсайдером у поєдинку проти Олександра Повєткіна. Ставки на перемогу російського боксера приймають із коефіцієнтом 1,02.

Промоутер "Російського витязя" Андрій Рябінський закликав не політизувати бій його підопічного з українцем Руденком. "Відморожені є з обох сторін. Хочеться, щоб ставилися до цього як до спорту, політика тут ні до чого. Моя думка - росіяни й українці фактично один народ. Мені хочеться, щоб все відбувалося в дружній і партнерській обстановці і без будь-яких дурниць. За цим стежитимемо", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український боксер представив промо-ролик бою з Повєткіним

Андрій Руденко провів на професійному рингу 33 поєдинки, здобув 31 перемогу і двічі програв.

В останній раз українець боксував у грудні минулого року в Києві, коли переміг американця Джейсона Бергмана і захистив пояс WBC International Silver.

Зараз ви читаєте новину «Український боксер у Москві одягнув футболку з українським Кримом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути